Φεβρουάριος, 2019

κυρ24φεβ10:00CancelledΚαρναβαλική ΠοδηλατάδαΚατηγορία:Ποδηλατάδα

Καρναβαλική Ποδηλατάδα

Λεπτομέρειες

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική Ποδηλαταδα του Δήμου Ζακυνθου, στα πλαίσια του εορτασμού του Καρναβαλιού.

Αφετηρία και εγγραφές ώρα 10:00 στην Πλατεία Σολωμού.

Η ομάδα των ποδηλατιστών θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή:
Έναρξη ώρα 11:00 από οδό Λομβάρδου, Επαρχιακή οδό Ζακύνθου – Βασιλικού, οδό Ηρώων Υψολίθου, Επαρχιακή οδό Καλαμακίου-Λαγανά, στάση για ξεκούραση στην καφετέρια του αεροδρομίου. Επιστροφή : Από Επαρχιακή οδό Ζακύνθου –Μαύρων Βολίων (δρόμος ΚΤΕΟ) ,οδό Κάλβου, Αγίου Ιωάννου Λογοθετών, Ευγενίδου, Αλεξάνδρου Ρώμα, Τερματισμός Πλατεία Αγίου Μάρκου.

Διαδρομή: 12,7 χλμ

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ
α) Όλα τα παιδιά να είναι συνοδευόμενα από γονείς και κηδεμόνες και να υπακούουν στους κανόνες που θα τους ανακοινωθούν πριν την έναρξη της ποδηλατάδας, από τους διοργανωτές.
β) Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν ΉΔΗ φροντίσει για την άριστη λειτουργία των ποδήλατών τους (φούσκωμα ελαστικών , φρένα κτλ).
γ) Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, είναι βόλτα με τα ποδήλατά μας και ΟΧΙ αγώνας, γι’ αυτό δεν κάνουμε επιθετική οδήγηση, δεν προσπερνάμε και επιδεικνύουμε την ομαδικότητα και την ευγενή μας άμιλλα.
δ) Κανείς ποδηλάτης δεν προσπερνά τον προπομπό ποδηλάτη και κανείς δεν μένει πίσω από τον οπισθοφύλακα ποδηλάτη.
ε) Αν για οποιονδήποτε λόγο νιώσουμε κόπωση ή αντιμετωπίσουμε τεχνικό πρόβλημα με το ποδήλατό μας, αμέσως σταματάμε στο δεξί μέρος του δρόμου και αναμένουμε τον τελευταίο ποδηλάτη/σκούπα.
στ) ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.
ζ) Ο κάθε ποδηλάτης να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό.
η) Τέλος, να επισημαίνουμε ότι η επιτυχία της ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ είναι στα χέρια όλων μας, αρκεί να λειτουργήσουμε σαν ομάδα ποδηλατιστών, που θέλουν να περάσουν καλά υπακούοντας στους κανόνες ασφαλείας.
ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

Διοργανωτής: Δήμος Ζακυνθου, Καρναβαλική Επιτροπή

Ώρα

Κυριακή 10:00