Ιανουάριος, 2020

Λεπτομέρειες
Η ομάδα Pulsarhibiscus παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου "Ιστορίες του ουρανού & των ανθρώπων" στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι. Η παράσταση βασίζεται σε μύθους
Λεπτομέρειες
Η ομάδα Pulsarhibiscus παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου “Ιστορίες του ουρανού & των ανθρώπων” στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι.
Η παράσταση βασίζεται σε μύθους αστερισμών ενώ η δραματοποίηση της πραγματοποιείται με τη χρήση διαφορετικών θεατρικών μέσων (αφήγηση, μάσκες, χάρτινες κούκλες/origami, τραγούδι) και συνοδεύεται επί σκηνής από έναν μουσικό που παίζει παραδοσιακά τραγούδια καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις της ομάδας.
Διάρκεια: 45 λεπτά
Για ηλικίες από 5 ετών και άνω, καθώς και σε ενήλικο κοινό.
Είσοδος: 6€
Πληροφορίες: 2695045730
Ώρα
Κυριακή 12:00
Τοποθεσία
Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι
Αργάσι