Μαΐου, 2018

σαβ26μαι18:00Ηπειρώτες στη ΖάκυνθοΠολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ΣαρακινάδοΚατηγορία:Εκδηλώσεις,Θέατρο

Ηπειρώτες στη Ζάκυνθο

Λεπτομέρειες

Η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής “Το Κούγκι” & η Ομάδα Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού “Ο Σύρτης” μας προσκαλούν στην εκδήλωση “Ηπειρώτες στη Ζάκυνθο” στο πολιτιστικό κέντρο Σαρακινάδου, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 18:00.

Μια αναφορά στις διαχρονικές πολιτισμικές ομοιότητες και επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ηπειρωτών και Ζακυνθινών με ομιλητή τον ομότιμο Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών κο Ηλία Δήμα.

Θα ακολουθήσει θεατρική και χορευτική παράσταση ηθογραφικού και λαογραφικού περιεχομένου του συγγραφέα κου Ηλία Δήμα με τίτλο “”Το Προξενειό της Λενιώς”

Συμμετέχουν:
– Η θεατρική & χορευτική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου “Το Κούγκι”, της οποίας υπεύθυνος διδασκαλίας και παρουσίασης είναι ο συμπατριώτης μας Καθηγητής ΣΣΕ κος Διονύσιος Κάρδαρης και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Ευγενία Κωστούση.
– Η ομάδα Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού “Ο Σύρτης”, με συντονιστή τον Σπύρο Σκιαδόπουλο – Αργύρη
– Λαϊκό Παραδοσιακό Συγκρότημα “Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος”

Είσοδος Ελεύθερη

 

*Όσοι θα έρθουν και θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θέλουν να βοηθήσουν χρηματικά για το πρόβλημα υγείας του Διονύση Προκόπη θα υπάρχει κουτί να βάζουν χρήματα τα οποία θα τα παραλάβει στο τέλος της εκδήλωσης αυτής. 

 

 

Αφίσα

 

Ηπειρώτες στη Ζάκυνθο

Ώρα

Σάββατο 18:00

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου

Σαρακινάδο