Αυγούστου, 2017

πεμ03αυγ21:15Ιόνιον Θέατρο | Ψέμα στο ψέμαΘεατρική παράσταση Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Θέατρο

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Ιόνιον Θέατρο | Ψέμα στο ψέμα 03/08/17Το Ιόνιον Θέατρο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ψέμα στο ψέμα» του Anthony Neilson στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο, την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, ώρα 21:30.

 

Η κωμωδία του Anthony Neilson αναλύει την σύγχρονη κοινωνία με εξαιρετική ακρίβεια, αλλά με τρόπο τόσο σουρεαλιστικό, ώστε καταφέρνει να προκαλεί το γέλιο με τις απίθανες καταστάσεις του. Το έργο στηρίζεται σε απανωτές παρεξηγήσεις που προκύπτουν ανάμεσα στους χαρακτήρες που δημιουργούν μια σειρά από παράλληλους κόσμους και οι οποίες κάθε φορά δίνουν ώθηση στην υπόθεση.

Και όμως μέσα από όλον αυτόν τον καταιγισμό ψεμάτων και γέλιου, ο συγγραφέας θέλει να μεταφέρει το μήνυμα: Η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη από το ψέμα.

 

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Καμπίτσης
Σκηνικά: Θάλεια Ξενάκη
Μουσική: Διονύσης Μπουκουβάλας
Κινησιολογία: Μαρία Κοντονή

 

Είσοδος ελεύθερη
Εθελοντική συνεισφορά για την Ελένη Μανώλη

 

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου

 

Ένα θεατρικό έργο με έντονο κωμικό χαρακτήρα και ωραία σκηνική παρουσία των ηθοποιών. Μας έκανε να αναπολήσουμε παλιές κωμικές επιτυχίες της μικρής οθόνης. Μια ιστορία με έξυπνη πλοκή, χιούμορ και ρόλους ανατρεπτικούς. Τελικά πόσο μακριά μπορεί να οδηγήσει ένα αθώο ψέμα;!”

Sarah Put | Zakynthos Events Guide

Ώρα

Πέμπτη 21:15

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη