Φεβρουάριος, 2020

παρ21φεβ(φεβ 21)11:00δευτ24(φεβ 24)18:00Ημέρα Καριέρας & Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στον ΤουρισμόΣεμιναριοTUI Blue Caravel Resort & SPA, Tsilivi, PlanosΚατηγορία:Σεμινάρια

Τουρισμός

Λεπτομέρειες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά o όμιλος «Xenos Hotels & Resorts» διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας» στο πλαίσιο τετραήμερου σεμιναρίου επαγγελματικής επιμόρφωσης στα αντικείμενα: Λειτουργία Ξενοδοχείων, Τουρισμός και Εστίαση, μέσω διαλέξεων και workshops. Φέτος το Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στο πλαίσιο του τετραήμερου σεμιναρίου προσφέρεται επαγγελματική επιμόρφωση σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας ξενοδοχείου αλλά και η δυνατότητα σε στελέχη, σπουδαστές και σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού των “Xenos Hotels & Resorts”.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί, από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020, είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν εργασία ή/και που θέλουν να επιμορφωθούν πάνω στις σημαντικότερες ενότητες της λειτουργίας ξενοδοχείων αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας από έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη των «Xenos Hotels & Resorts».

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
– Ημέρα Καριέρας (συλλογή βιογραφικών και συνεντεύξεις)
– Επιμορφωτικό σεμινάριο σε βασικά κομμάτια της λειτουργίας ξενοδοχείων, όπως: Room Division (front office- back office operations, Digital Marketing – Up selling) καθώς και το κομμάτι του Food & Beverage (εστιατορική τέχνη, οινολογία, barista, bartender – mixologist).

Την ευθύνη των παρουσιάσεων και των workshops έχουν εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη των “Xenos Hotels & Resorts” ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Dr. Χρήστος Κακαρούγκας, ο Sommelier Αλέξιος Μυτακίδης, ο Mixologist Αλέξανδρος Χρονόπουλος και ο Barista & Coffee Expert Χαράλαμπος Γιατράς.

To πρόγραμμα οργανώνεται σε τέσσερις ημέρες παρακολούθησης. Από τη 2η ημέρα θα γίνονται παράλληλες παρουσιάσεις στους τομείς Room Division και Food & Beverage. Περιλαμβάνονται, επίσης, οργανωμένη ξενάγηση στα Ξενοδοχεία του Ομίλου και στο πρότυπο βιολογικό ελαιοτριβείο «Αρισταίον». Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, 11.00-17.00, Παρουσίαση Ομίλου, Ημέρα Καριέρας
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, 11.00-17.00, Room Division, Εξυπηρέτηση Πελατών, Εστιατορική τέχνη
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, 11.00-17.30, Front, Back Office, Πωλήσεις, Marketing, Οινοτουρισμός, Γευσιγνωσία, Food & Wine Pairing
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, 11.00-18.00, Εκπαίδευση Προσωπικού, Mentoring, Guest Relations, Guest Satisfaction, Barista, spirits & cocktails

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2695024351 ή στο email [email protected]
Δωρεάν διαμονή και διατροφή προσφέρεται για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου.

Ώρα

Παρασκευή 11:00 - Δευτέρα 18:00

Τοποθεσία

TUI Blue Caravel Resort & SPA

Tsilivi, Planos