Απριλίου, 2017

σαβ01απρ12:30κυρ02(απρ 2)14:00Ημέρα Αδέσποτων Ζώων | Σκυλοπερίπατος & διαδραστική παρουσίασηΚινηματογράφος «Φώσκολος», Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Εκδηλώσεις,Περίπατος

Λεπτομέρειες

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου διοργανώνει μια διαδραστική παρουσίαση στο Σινέ Φώσκολος, το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, στις 12:30, και έναν Σκυλοπερίπατο μπροστά από το Σινέ Φώσκολος την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 11:00 π.μ.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Μαθήματα ζωής από σκύλους που ήταν κάποτε αδέσποτοι«Μαθήματα ζωής από σκύλους που ήταν κάποτε αδέσποτοι»
Σινέ Φώσκολος, Σάββατο 1η Απριλίου 2017, ώρα 12:30

Μια διαδραστική παρουσίαση από εθελοντές της SAPT Hellas (Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος), με συμβουλές για καλές πρακτικές παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ορθή και ακίνδυνη συμπεριφορά μας προς τους αδέσποτους σκύλους και όχι μόνο.

Θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα τα παραπάνω θέματα και θα υπάρχει διάδραση με το κοινό σε θέματα που απασχολούν τους δημότες, καθώς και ένα μικρό βιωματικό με τη βοήθεια του σκύλου Μίκυ που παιδί από το κοινό θα κληθεί να τον γνωρίσει με το σωστό τρόπο.

 

Εθελοντές SAPT Hellas:

Χριστίνα Οικονόμου, Συν-ιδρύτρια και εθελόντρια Εκπαιδεύτρια Σκύλων
Σεραφίνα Αβραμίδου, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και κηδεμόνας του Μίκυ
Μίκυ, ημίαιμο κοκκόνι πρώην αδέσποτος στο Ηράκλειο Κρήτης, τώρα πια υιοθετημένος και εκπειδευμένος σκύλος των επισκέψεων της ομάδας.

Είσοδος ελεύθερη

 

Σκυλοπερίπατος για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Σκυλοπερίπατος για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων
Μπροστά από το Σινέ Φώσκολος, Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 11:00 π.μ.

Στο χώρο θα παρευρίσκονται (από τις 11:00 ως τις 12:00) δύο πολύ έμπειρα μέλη της SAPT Hellas (μία εθελόντρια εκπαιδεύτρια και μία χειρίστρια σκύλου θεραπευτικής επαφής) που θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους χρήσιμες πληροφορίες για τους τετράποδους φίλους μας. Στις 12:00 θα δοθεί εκκίνηση για τον σκυλοπερίπατο.

 

Διαδρομή: πλατεία Σολωμού – Λεωφ. Δημοκρατίας – παραλία με κατεύθυνση προς το Κρυονέρι – άκρη Κρυονερίου – επιστροφή στην πλατεία Σολωμού.

 

Στο DogWalk μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι, με το σκύλο τους ή χωρίς σκύλο.

Τα σκυλιά που συμμετέχουν πρέπει να είναι ήρεμα, φιλικά, απαραίτητα σε λουρί, και σε καμία περίπτωση επιθετικά.

 

Save

Ώρα

Σάββατο 12:30 - Κυριακή 14:00

Τοποθεσία

Κινηματογράφος «Φώσκολος»

Πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος Πόλη