Μαΐου, 2019

παρ03μαι(μαι 3)21:00κυρ05(μαι 5)21:00Ο ήχος της απουσίας | ΤσιριτσάντσουλεςAvriakos, VanatoΚατηγορία:Θέατρο

Ο ήχος της απουσίας | Τσιριτσάντσουλες

Λεπτομέρειες

Οι Τσιριτσάντσουλες παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Ο ήχος της απουσίας” στον Αυριακό (Βανάτο), Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στις 21:00.

Δύο μονόπρακτα του Σταύρου Τσιώλη: «Η δημοπρασία» & «Η γυναίκα του αστροναύτη». Δύο σύγχρονοι μονόλογοι γραμμένοι στο απαράμιλλο ύφος του Σταύρου Τσιώλη, καταιγιστικοί, περίτεχνα κλιμακούμενοι, αστείοι μα και απελπισμένοι. Δύο κείμενα σπαρταριστά αλλά συγχρόνως γεμάτα απόγνωση, που αναφέρονται στον κύριο Αριστείδη και τη Γωγώ, δηλαδή τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έρχονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα που προκύπτουν από τις επιλογές που έκαναν στη ζωή τους. Δύο σύγχρονοι μονόλογοι γραμμένοι στο απαράμιλλο ύφος του Σταύρου Τσιώλη, καταιγιστικοί, περίτεχνα κλιμακούμενοι, αστείοι μα και απελπισμένοι. Δύο ιστορίες ανθρώπων, που ενώ φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, εξελίσσονται με φόντο την ίδια μουσική υπόκρουση: Τον ήχο της απουσίας.

Υπόθεση:
Η δημοπρασία. Ο Αριστείδης επιχειρεί να φέρει σε πέρας μία μεταμεσονύκτια εκπομπή δημοπρασίας σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Η γυναίκα του αστροναύτη. Η Γωγώ είναι η γυναίκα του μοναδικού αστροναύτη της Ελληνικής Αστροναυτικής Εταιρείας. Η απροσδόκητη εμφάνιση ενός πλασιέ, την ημέρα της αναχώρησης του άντρα της για την πιο επικίνδυνη αποστολή του, θα αποτελέσει αφορμή για να εκφράσει τις αγωνίες και τους πόνους της.

Σκηνοθέται-ερμηνευταί: Μαρίνος Μουζάκης, Ντίνα Μαυρίδου
Χειριστής ψηφιακών οπτικοακουστικών συστημάτων-Αστροναύτης: Γιώργος Πετρόπουλος
Σκηνικός διάκοσμος-κοστούμια: Μαρία Μαρκοπούλου
Κινησιολογία: Ηρώ Κατσιφλώρου
Επεξεργασία και σύνθεση μαγνητοσκοπημένου υλικού: Μαρίνος Μουζάκης
Υπεύθυνη παραγωγής: Ντίνα Μαυρίδου
Παραγωγή: Τσιριτσάντσουλες 2018

Είσοδος ελεύθερη, έξοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Η παράσταση διαρκεί 80΄

Αφίσα

 

Ο ήχος της απουσίας | Τσιριτσάντσουλες 03-05/05/19

Ώρα

Παρασκευή 21:00 - Κυριακή 21:00

Τοποθεσία

Avriakos

Vanato