Φεβρουάριος, 2017

κυρ26φεβ(φεβ 26)21:30Οι Rom Royale στο ΠορτοκάλιΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Rom Royale

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Οι Rom Royale στο Πορτοκάλι 26/02/17Η Balkan Street Orchestra “Rom Royale” ζωντανά στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, από τις 21:30.

Μια νέα μπάντα από την Θεσσαλονίκη έρχεται να επαναδιαπραγματευτεί την Balkan μουσική, με μια φρέσκια πρόταση. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός των οργάνων (τρομπέτα, κλαρίνο, σαντούρι και κοντραμπάσο) δημιουργεί έναν καινούριο ήχο που όμοιος του δεν υπάρχει!

Η έντονη προσωπικότητα όμως του καθενός από τα μέλη των Rom Royale, έρχεται να προστεθεί δημιουργώντας ένα πολύπλευρο πρίσμα που προβάλει όλο τον δυναμισμό και τον εκφραστικό πλούτο του σχήματος. Οι αντιθέσεις και οι συνδέσεις των διαφορετικών στυλ, βιωμένων τόπων, οργάνων καθώς και προσωπικού γούστου, δημιουργούν μια διαλεκτική επικοινωνία και μια μαγεία που μόνο αν παρευρεθεί κανείς σε κάποιο live θα μπορέσει να το βιώσει και να τον συνεπάρει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια διασκευασμένα με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, καθώς και μελωδίες και σκοπούς από όλη την βαλκανική χερσόνησο, ένα εκρηκτικό μείγμα γεμάτο εντάσεις κορυφώσεις και λυρικές στιγμές.

 

Οι Rom Royale είναι:

Δούσος Γιώργος – κλαρίνο,
Πασχαλίδης Βαγγέλης – σαντούρι,
Παύλος Μέτσιος – τρομπέτα,
Δάνης Κουμαρτζής –κοντραμπάσο

 

Πρώτο ποτό: 10 ευρώ

 

Ώρα

Κυριακή 21:30

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι