Ιουνίου, 2017

τρ27ιουν(ιουν 27)21:00"Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" (Frozen) | Παιδική Σκηνή ΡοντίδηΠαράσταση για παιδιάΥπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Θέατρο,Παιδί

Λεπτομέρειες

Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" (Frozen) | Παιδική Σκηνή ΡοντίδηΗ Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών “Η Παγωμένη Πριγκίπισσα” (Frozen) σε θεατρική διασκευή, την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.

 

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής.

Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

 

Θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία: Χρστίνα Ντούκα
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Στίχοι: Άννα Μπαλάσκα
Σκηνογραφία: Μάντυ Λάσχου
Κοστούμια & make up: Ελένη Δημοπούλου
Χορογραφίες: Aθηνά Σιώτη

Παίζουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Ασπασία Μπατατόλη, Στέργιος  Μαδέρης, Λαμπρινός Καμπούρης, Σάββας Τραπεζάνογλου.

 

 

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Τηλ. κρατήσεων: 6944062928

 

Ώρα

Τρίτη 21:00

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη