Ιουλίου, 2019

δευτ15ιουλ09:00Φεστιβάλ Πράσινης ΓαστρονομίαςΛαϊκή Αγορά, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Φεστιβάλ

Farmers Market Zante

Λεπτομέρειες

2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ από τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς Ζακύνθου “Farmers Zante Market”, αυτή τη φορά με θέμα “Vegan & Vegeterian”, στο χώρο που στεγάζεται η Λαϊκή Αγορά, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρες 09.00 – 13.00.

Θα έχουμε την απόλαυση να δοκιμάσουμε χορτοφαγικές λιχουδιές που με ντόπια και ποιοτικά υλικά θα έχουν ετοιμάσει για εμάς διαφορετικοί σεφ. Με υλικά που μπορούμε να προμηθευτούμε κυρίως από τη λαϊκή αγορά μπορούμε να δημιουργήσουμε γευστικότατα και υγιεινά γεύματα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον.
Η μείωση της κατανάλωσης κρέατος δεν βοηθά μόνο την τσέπη και την υγεία μας, αλλά συντείνει και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται από την εκτεταμένη κτηνοτροφία. Συντελεί επίσης και στην εξοικονόμηση μεγάλων ποσοτήτων νερού που καταναλώνονται για την παραγωγή κρέατος.

Ελάτε να γευτούμε, να κουβεντιάσουμε και να ψωνίσουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τους τοπικούς παραγωγούς μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Ας φέρουμε μαζί τις δικές μας επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, το δικό μας ποτήρι, πιάτο και μαχαιροπίρουνο, ώστε να μη δημιουργήσουμε κι άλλα σκουπίδια.

Τα γεύματα και τα προϊόντα που θα περισσέψουν θα δοθούν στο κοινωνικό εστιατόριο.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα

Δευτέρα 09:00

Τοποθεσία

Λαϊκή Αγορά

Ζάκυνθος Πόλη