Σεπτέμβριος, 2016

παρ02σεπ(σεπ 2)21:30Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο ΠορτοκάλιΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life

Ζάκυνθος - Φωτεινή Βελεσιώτου 02/09/16

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος - Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Πορτοκάλι 02/09/16Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να πείσει οτι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού. Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Νίκος Παπαναστασίου (Διεύθυνση ορχήστρας, Πιάνο, ακορντεόν), Γιώργος Καραµφίλλης (µπουζούκι), ∆ιονύσης Μακρής (κοντραµπάσο), Θωµάς Κωστούλας (τύµπανα), Γιάννης Οικονοµίδης (τροµπέτα, φλικόρνο).

Μετά τις sold out εμφανίσεις της κατά την χειμερινή σεζόν στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Σεμνή αλλά ουσιαστικά παρούσα, ανιχνεύει με τον δικό της τρόπο και μελετά αθόρυβα κάθε μουσικό ρεύμα, σύγχρονο ή κλασσικό, δίνοντας τον δικό της τόνο σε κάθε ερμηνεία της. Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

 

Ώρα

Παρασκευή 21:30

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι