Νοέμβριος, 2019

σαβ23νοε11:00Φεστιβάλ Ξενόγλωσσου Λογοτεχνικού ΒιβλίουΠλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Βιβλίο,Φεστιβάλ

Βιβλία

Λεπτομέρειες

Φεστιβάλ Ξενόγλωσσου Λογοτεχνικού Βιβλίου διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου δίπλα από τον κινηματογράφο “Φώσκολος”, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00.

Σε συνέχεια της μεγάλης προσφοράς βιβλίων που δέχτηκε η Ομάδα όταν δημιούργησε Ανοιχτές Εξωτερικές Δανειστικές Βιβλιοθήκες σε περιοχές της Ζακύνθου, σκέφτηκε να προχωρήσει σε κάτι νέο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ζάκυνθο. Θα γίνει ένα είδος ανταλλαγής, πάρε ένα και, εάν θελεις, άφησε ένα άλλο.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι, να φέρουμε στο Φεστιβάλ τα βιβλία που έχουμε διαβάσει και δεν χρειαζόμαστε πια και να πάρουμε άλλα.
Στηρίζουμε την προσπάθεια της Εθελοντικής Ομάδας Ζακύνθου για κάτι νέο στο νησί μας, και προσπαθούμε παράλληλα να έρθουμε πιο κοντά με τους πολλούς αλλοδαπούς που μένουν στη Ζάκυνθο.
Τα βιβλία που θα διατίθενται είναι αγγλικής γλώσσας ενώ παράλληλα θα προσφέρονται και κάποια άλλα βιβλία με μαγειρική, ταξιδιωτικοί οδηγοί κ.λ.π.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα υπάρχει μουσική και πιθανόν, και κεράσματα. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες.

 

Παράλληλα στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής του Mike Maureen Elves.

Ώρα

Σάββατο 11:00

Τοποθεσία

Πλατεία Σολωμού

Ζάκυνθος Πόλη