Σεπτέμβριος, 2017

σαβ30σεπ08:0012:00Φεστιβάλ "Πράσινη Ζάκυνθος" | Ημέρα Χωρίς ΠλαστικόΛαϊκή Αγορά, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Φεστιβάλ

Stop Plastics

Λεπτομέρειες

Η Farmers Market Zante διοργανώνει το 1° Φεστιβάλ “Πράσινη Ζάκυνθος” – Ημέρα Χωρίς Πλαστικό, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017,από τις 08:00 το πρωί ως τις 12:00 το μεσημέρι, στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Ζακύνθου, υπό την Αιγίδα του Λιμενικού Ταμείου και την υποστήριξη της Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πρακτικές μείωσης πλαστικού, για τα αρνητικά αποτελέσματα της χρήσης μεγάλων ποσών πλαστικού καθώς και τη δυνατότητα να γευτούν μεζεδάκια χωρίς μεταλλαγμένα προϊόντα απο επαγγελματίες Chefs.

Με σκοπό, Ζακυνθινοί και επισκέπτες του νησιού, να αναθεωρήσουν την χρήση πλαστικών μιας χρήσης και να προχωρήσουν σε πρακτικές μείωσης, επαναχρησιμοποίησης άλλα και ανακύκλωσης πλαστικών για μία πιο Πράσινη Ζάκυνθο.

 

Φέρτε τις δικές σας επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες κι ελάτε να ψωνίσετε στην λαική αγορά από τις 8.00 π.μ. του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου. Η Λαϊκή θα σας περιμένει με φρέσκα φρούτα και λαχανικά και τοπικές νοστιμιές.

Από τις 10.00 π.μ. θα μπορείτε να ζωγραφίσετε ή ακόμη και να κατασκευάσετε τη δική σας τσάντα φέρνοντας κάποια παλιά μαξιλαροθήκη ή ακόμη και ένα μπλουζάκι. Για το φαγητό φέρτε το δικό σας πηρούνι και ποτήρι ώστε να μη δημιουργήσουμε κι άλλα σκουπίδια στη Ζάκυνθο και να περάσουμε όλοι καλά!

 

Τηλ.επικοινωνίας: 6972449975

Συμμετέχουν:
ΑΡΧΕΛΩΝ, Σύλλογος Προστασίας θαλάσσιας Χελώνας Ελλάδος
Harley Davidson Motor Chef’s
Executive Chef’s club of Greece
Euro-Toques Hellas
Farmers Market Zante

 

Ώρα

Σάββατο 08:00 - Σάββατο 12:00

Τοποθεσία

Λαϊκή Αγορά

Ζάκυνθος Πόλη