Ιουνίου, 2018

παρ29ιουνκυρ01ιουλΕργαστήρια Τάι Τσι με τον Uli GottliebΚατηγορία:Αθλητισμός

Uli Gottlieb

Λεπτομέρειες

Εργαστήρια Τάι Τσι με τον Uli Gottlieb που αποτελούνται από 3 δίωρες συναντήσεις ξεκινούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στον χώρο πρακτικής yoga της Λουκίας Πική στο Ακρωτήρι.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν: Παρασκευή 29 Ιουνίου, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.
Το σεμινάριο είναι ανοικτό για όλα τα επίπεδα με εξατομικευμένη καθοδήγηση.

 

Κόστος συμμετοχής για κάθε δίωρη συνάντηση: 20 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου) στο τηλ. 6974513944.

 

To Tai Chi αποτελεί μια σειρά από χαλαρωτικές κινήσεις και μπορούμε να το περιγράψουμε σαν “διαλογισμό σε κίνηση”. Η αργή επαναλαμβανόμενη κίνηση ανάμεσα σε διαφορετικές θέσεις (φόρμες) βοηθά στην βελτίωση της ισορροπίας, της ελαστικότητας, ενισχύει τη σωστή στάση του σώματος, ενισχύει την κυκλοφορία και το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης βοηθά στην μείωση των επιπτώσεων του άγχους, της έντασης και της κατάθλιψης στο σώμα, προωθώντας την εσωτερική ηρεμία.

Ο Uli Gottlieb, με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών, έχει εκπαιδευτεί στο Τάι Τσι Τσουάν και στο Τσιγκόγκ από τους Lim Chee Choon Πενάνγκ / Μαλαισία και τον Chen Liang Yao Μπανγκόγκ Ταυλάνδη. Είναι μέλος του Penang Taiji Association. Διδάσκει θέατρο και Τάιτσι στην Ασία και την Ευρώπη.

 

Ώρα

Παρασκευή 18:00 - Κυριακή 20:00