Ιουλίου, 2018

παρ20ιουλ11:0013:30Εργαστήρι: ο Σύγχρονος χορός, το Σώμα, ο Ρυθμός, η ΣκηνήΠολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ΣαρακινάδοΚατηγορία:Εργαστήρια

Σύγχρονος χορός

Λεπτομέρειες

Εργαστήρι με θέμα “ο Σύγχρονος χορός, το Σώμα, ο Ρυθμός, η Σκηνή” στο Θέατρο Σαρακηνάδου, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, 11:00 – 13:30.

Η κίνηση, η μουσικότητα και η έκφραση κάθε σώματος στην υποκειμενικότητά του. Πώς αυτά μπορούν να βγουν στη σκηνή χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του χορού, του σώματος και ποικίλων ρυθμών. Πτυχές όπως η συνειδητοποίηση του σώματος, ο ρυθμός, το ανεπίσημο. Σκοπός είναι να χορέψετε και να εκφραστείτε με έναν διασκεδαστικό και ελεύθερο τρόπο. Για όλα τα επίπεδα.

Ο Fabio Dornas (Βραζιλία) και ο Gabrielle Salomão (Βραζιλία) έχουν ένα υπόβαθρο στην τζαζ, τον σύγχρονο χορό και ποικίλους ρυθμούς. Έχουν παίξει στη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι 2 καλεσμένοι θα εμφανιστούν στο θέατρο Σαρακηνάδου στις 21 Ιουλίου μαζί με μια υπέροχη ομάδα.

Το εργαστήριο αποτελεί μέρος του project «In between – Body and Motion International Arts Meeting» που διοργανώνει η Lis Nobre (Aerialis-Ελλάδα) σε συνεργασία με τον Bobby Liveris στη Ζάκυνθο.

Αυθόρμητη συνεισφορά. Ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: 10€

Πληροφορίες & συμμετοχές: τηλ. 6976248515 (Lis Nobre) [email protected]

Ώρα

Παρασκευή 11:00 - Παρασκευή 13:30

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου

Σαρακινάδο