Νοέμβριος, 2017

σαβ11νοε(νοε 11)18:00Ένας μαύρος γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάειΠαράσταση για παιδιάΠολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ΣαρακινάδοΚατηγορία:Θέατρο,Παιδί

Μάσκες

Λεπτομέρειες

Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου | Ένας μαύρος γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάειH Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση για παιδιά “Ένας μαύρος γάτος που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει“, στο θέατρο Σαρακινάδου.

Η παράσταση είναι μια θεατρική διασκευή της Όλγας Παρασκευοπούλου, βασισμένη στο γνωστό λογοτεχνικό διήγημα του βραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Luis Sepúlveda “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει”.

Μια γλαροπούλα, η Κεγκά, μολύνεται από μια πετρελαιοκηλίδα. Πριν πεθάνει εμπιστεύεται το αυγό της στον Ζορμπά, ένα καλόψυχο γάτο που της υπόσχεται να φροντίσει το αυγό και όταν γεννηθεί το γλαρόνι να το μάθει να πετά. Ο Ζορμπάς , η κοκέτα Ψιψίνα, ο παντογνώστης Ξερόλας και ο φαινομενικά αυστηρός Κολονέλο, υπερβαίνουν τη γατίσια φύση τους αναδεικνύοντας τη φιλία, την προστασία της φύσης και την αγάπη προς το διαφορετικό ως τις δεσπόζουσες αξίες που πρέπει να μας διακατέχουν.

 

Παραστάσεις:
28-29 Οκτωβρίου – 18:00
4-5 & 11-12 Νοεμβρίου – 18:00

 

Κρατήσεις θέσεων: 26950 61343

 

Δείτε τις εικόνες του Θοδωρή Γκούγια από την πρεμιέρα της παράστασης.

Ώρα

Σάββατο 18:00

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου

Σαρακινάδο