Ιουλίου, 2018

τετ18ιουλ21:30CancelledΕλένη Βιτάλη & Παναγιώτης Μάργαρης | ΣτιγμέςΑκυρώνεται λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος της παραγωγής. Όσοι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια από την προπώληση της εκδήλωσης μπορούν να πάνε στο σημείο προπώλησης, από όπου τα προμηθεύτηκαν, και, δίνοντας πίσω τα αποκόμματα των εισιτηρίων, να τους επιστραφεί το αντίτιμο που κατέβαλαν. Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Συναυλίες

Ελένη Βιτάλη & Παναγιώτης Μάργαρης

Λεπτομέρειες

Η συναυλία ακυρώνεται λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος της παραγωγής.
Όσοι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια από την προπώληση της εκδήλωσης μπορούν να πάνε στο σημείο προπώλησης, από όπου τα προμηθεύτηκαν, και, δίνοντας πίσω τα αποκόμματα των εισιτηρίων, να τους επιστραφεί το αντίτιμο που κατέβαλαν.

Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, στις 21:30.

Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.

Ένα μυσταγωγικό, γεμάτο πάθος ταξίδι, μουσικής και αισθήσεων. Ένα υπέροχο ρεσιτάλ για δύο, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

 

Γενική είσοδος 18€
Προπώληση 15€
Πλαίσιο Αλεξάνδρου Ρώμα 47
Πρακτορείο Τύπου Ευρώπη Ελευθερίου Βενιζέλου 5
Βιβλιοπωλείο Μυλωνάς Αλεξάνδρου Ρώμα 93
Πρακτορείο Τύπου Αργυροκαστρίτης 21ης Μαϊου 8

 

Χορηγός επικοινωνίας Zakynthos Events Guide

Αφίσα

 

Ζάκυνθος | Ελένη Βιτάλη & Παναγιώτης Μάργαρης | Στιγμές 18/07/18

Ώρα

Τετάρτη 21:30

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη