Ιουλίου, 2016

σαβ16ιουλ(ιουλ 16)20:30κυρ31(ιουλ 31)23:00Έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς ΚιλιμάντζουΤαξίδι σε γραμμές και χρώματαIrida ArtStudio, Αρχιεπ. Κοκκίνη 1 & Διον. Ρώμα, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Έκθεση

Αθηνά Κιλιμάντζου

Λεπτομέρειες

Έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Κιλιμάντζου (Νούλα Τσαφταρίδη), με τίτλο «Ταξίδι σε γραμμές και χρώματα», στον εκθεσιακό χώρο «Ίριδα ArtStudio», από το Σάββατο 16 ως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016.

Πρόκειται για την πρώτη έκθεσης Ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος, την οποία και επιλέγει να πραγματοποιήσει στη γενέτειρά της, Ζάκυνθο.

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 16 Ιουλίου, 20:30

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 20:30 – 23:00

Είσοδος ελεύθερη

 

Βιογραφικό

Αθηνά Κιλιµάντζου (Νούλα Τσαφταρίδη)
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στη Νοµική αλλά ανακάλυπτε τον εαυτό της µέσα στα χρώµατα και τα σχέδια. Η ζωγραφική ήταν συνεχώς µια ζωτική της δραστηριότητα. Πλησίαζε την αγάπη της για το σχέδιο και το χρώµα αργά µε τη σπουδή των δυνατοτήτων της έκφρασης σε µια σειρά από διαφορετικά µεταξύ τους υλικά. Τα τελευταία χρόνια αφιερώνει το πάθος της σε εκείνο που ένιωθε µέρος του εαυτού της, τη ζωγραφική, και ταξιδεύει στις γραµµές και τα χρώµατα δηµιουργώντας το δικό της ξεχωριστό ύφος. Έχει πραγµατοποιήσει αρκετές ατοµικές εκθέσεις και έχει συµµετάσχει σε πολλές οµαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ώρα

Σάββατο 20:30 - Κυριακή 23:00

Τοποθεσία

Irida ArtStudio

Αρχιεπ. Κοκκίνη 1 & Διον. Ρώμα, Ζάκυνθος Πόλη