Ιουνίου, 2019

κυρ30ιουν(ιουν 30)11:00σαβ21σεπ(σεπ 21)11:00Έκθεση ζωγραφικής & εκτυπώσεων | Νόρμαν ΚόλστονThe Studio Gallery, ΚαταστάριΚατηγορία:Έκθεση

Έκθεση ζωγραφικής & εκτυπώσεων | Νόρμαν Κόλστον

Λεπτομέρειες

Έκθεση ζωγραφικής & εκτυπώσεων από τον Νόρμαν Κόλστον με τίτλο «Ένα ταξίδι στους Μύθους & στις Μούσες» πραγματοποιείται στο «The Studio Gallery» στο Καταστάρι.

Διάρκεια έκθεσης:
Κυριακή 30 Ιουνίου έως Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά, 11:00 – 15:00 ή με ραντεβού
Πέμπτη απόγευμα, 19:00 – 21:00

Ιδιωτικές προβολές:
Κυριακή 30 Ιουνίου – Κυριακή 28 Ιουλίου – Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 14:00

 

Τα έργα του καλλιτέχνη δημιουργήθηκαν την τελευταία δεκαετία και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα πανέμορφα νησιά του Ιονίου.
Οι πίνακές του είναι βαθιά επηρεασμένοι από την ιστορία και τους μύθους που έχουν περάσει στην ελληνική κουλτούρα. Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει το μεγαλείο της θάλασσας και εμπνέεται από τα χρώματα του ουρανού όπως τα έχει παρατηρήσει τα τελευταία 40 χρόνια στα ταξίδια του στην Ελλάδα.
Για τις μορφές εμπνεύστηκε από την κλασική εποχή. Οι πίνακες συχνά απεικονίζουν τοπία με μάρμαρα σμιλεμένα από τα στοιχεία της φύσης, διαβρωμένες χάλκινες περικεφαλαίες, σπασμένα αγγεία και ώριμα φρούτα που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στο χρόνο.
Τα στοιχεία αυτά ερμηνεύονται ως προσωπική παρέμβαση στις σύγχρονες κοινωνικές τάσεις και εμπλέκουν τον θεατή σε μία οπτική αφήγηση. Οι πίνακες έχουν ζωηρά χρώματα και φόρμες που σου αφήνουν μία έντονη αίσθηση ευημερίας.

Ο Νόρμαν είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Τέχνης Duncan του Jordanstone και έχει εργαστεί σε μία ευρεία γκάμα έργων Τέχνης, Κληρονομιάς, Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης στην καριέρα του.
Ως πρώην Διευθυντής του Dundee Printmakers Workshop και του Τεχνικού και Πολιτιστικού Διευθυντή του Δημοτικού Συμβουλίου του Dundee, έχει διαχειριστεί την Εκπαίδευση, Σχεδίαση και Ερμηνεία πολλών Ιστορικών & Σύγχρονων εκθέσεων. Έχει επίσης πραγματοποιήσει μια σειρά κατοικιών στη Σκωτία και πιο πρόσφατα στην Κεφαλονιά.
Το 2006 αποφάσισε να ακολουθήσει τη δική του εργασία, εγκαθιδρύοντας σταδιακά το Studio και Gallery του στο Καταστάρι της Ζακύνθου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2695083822, +4407484286254 (Norman Colston).

Αφίσα

 

Έκθεση ζωγραφικής & εκτυπώσεων | Νόρμαν Κόλστον

Ώρα

Κυριακή 11:00 - Σάββατο 11:00

Τοποθεσία

The Studio Gallery

Καταστάρι