Αυγούστου, 2016

κυρ07αυγ(αυγ 7)16:00O dj Mark Francis στο Porto AzzuroPorto Azzuro Beach Bar Restaurant, ΒασιλικόςΚατηγορία:Beach Party

DJ Mark Francis

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος - O dj Mark Francis στο Porto Azzuro 07/08/16O Αμερικανός DJ Mark Francis σε ένα Igbo πάρτι στο Azzuro Beach Bar Restaurant στον Βασιλικό, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016.

Ο DJ Mark Francis ρθε σε επαφή με την house μουσική το 1992, ακούγοντας το “Follow Me” των Aly Us. Η επίδρασή του ήταν τέτοια που του δημιουργήθηκε η ανάγκη να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτό τον μοναδικό ήχο που ονομαζόταν house.
Επηρεασμένος από θρυλικούς DJ όπως ο Tony Humphries και ο Louie Vega, αλλά και από τους ταλαντούχους Omar Abdullah, Tyrone Francis, Timmy Regisford και Jihad Muhammad, ο Mark Francis ανέπτυξε το δικό του ύφος, ένα συνονθύλευμα μουσικών ειδών που οδηγούν σε ένα μοναδικό, χορευτικό, ρυθμικό ταξίδι.
Το 2006 γνώρισε τον DJ και παραγωγό Adam Rios, ο οποίος αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο του Francis με τον κόσμο του νεοϋορκέζου underground Club Shelter. Το 2008 έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πάρτι του Club Shelter στο WMC του Μαϊάμι. Ύστερα από αυτό, ο ιδιοκτήτης του Club Shelter και εμπνευστής των Shelter Parties, Timmy Regisford, του ζήτησε να γίνει μόνιμο μέλος της ομάδας του. Έκτοτε έχει παίξει σε αναρίθμητα πάρτι σε όλη την Αμερική και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μοιράζοντας την αγάπη του για την deep και soulful house.

Ώρα

Κυριακή 16:00

Τοποθεσία

Porto Azzuro Beach Bar Restaurant

Βασιλικός