Μάρτιος, 2017

κυρ19μαρ(μαρ 19)21:00Δείξε μου τον φίλο σου | ΠορτοκάλιStand up comedyΠολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι, ΑργάσιΚατηγορία:Night Life,Θέατρο

Δείξε μου τον φίλο σου | Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | Δείξε μου τον φίλο σου στο Πορτοκάλι 19/03/17Το stand up comedy δίδυμο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς με το πολύ πετυχημένο stand up comedy talk show «The Comedians» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα και τις περσινές Sold out εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει τα νέα του κείμενα σε μια παράσταση στο Πορτοκάλι.

«Δείξε μου τον φίλο σου» Stand Up comedy στον Πολυχώρο Γεύσεων Πορτοκάλι, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στις 21:00.

 

Ήρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης

 

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί στη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας. Μια απίστευτη stand up comedy παράσταση με μοναδικό χιούμορ.

 

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και μικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το soldout κωµικό show “Ο ΓΑΜΟΣ” που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Διοργανώνει βραδιές Open Mic. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

 

Ώρα

Κυριακή 21:00

Τοποθεσία

Πολυχώρος Γεύσεων Πορτοκάλι

Αργάσι