Μαΐου, 2017

σαβ27μαι(μαι 27)21:15Δεν υπάρχει κράτος Madame | Θέατρο ΣαρακινάδουΠολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, ΣαρακινάδοΚατηγορία:Night Life,Θέατρο

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος | "Δεν υπάρχει κράτος Madame" στο Θέατρο Σαρακινάδου 27/05/17Η Λέσχη “ΓΕΡΑΝΟΣ” παρουσιάζει στη Ζάκυνθο, το μουσικοθεατρικό live “Δεν υπάρχει κράτος Madame” με τους Παντελή Αμπαζή, Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα “Ανωτάτη Ζαμπετική”, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 21:15, στο Θέατρο Σαρακινάδου.

 

Backing band “Ανωτάτη Ζαμπετική”
Γιάννης Δοναδίκης- πιάνο
Λάκης Αργυριάδης -μπουζούκι

 

Με διάθεση ζαμανφού και σερσελαφάμ, ένας άντρας δυό μέτρα κοτζάμ, ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον γνωστό σανιδοφάγο ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ!

 

Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς χειροποίητα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη. Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ, χαρά και χαμόγελο παλεύεται!
Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη! Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές, τραγούδια! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα

 

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 26950 61343
Πληροφορίες: Παναγιώτης Κοντοσταυλάκης 6983343201

 

 

Ώρα

Σάββατο 21:15

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου

Σαρακινάδο