Ιουλίου, 2016

παρ08ιουλ21:30Χατζηνάσιος & Δεληγιαννόπουλος - Δύο Πιάνα Δύο ΦωνέςΜουσική παράστασηΥπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, οδός Φιλικών, Ζάκυνθος ΠόληΚατηγορία:Συναυλίες

Χατζηνάσιος & Δεληγιαννόπουλος

Λεπτομέρειες

Ζάκυνθος -Χατζηνάσιος & Δεληγιαννόπουλος - Δύο Πιάνα Δύο Φωνές 08/07/16Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Σπύρος Δεληγιαννόπουλος στο Υπαίθριο Θέατρο Ζακύνθου σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Δύο Πιάνα Δύο Φωνές» από την Πολιτιστική Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 στις 21:30.
Τις μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Χατζηνάσιου θα τραγουδήσουν οι καταξιωμένοι τραγουδιστές Ρόζα Πουλημένου και Γιάννης Μαθές.

Ένα ταξίδι στο χρόνο, στα μαγικά τραγούδια ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες που… δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στα πιάνα θα βρίσκονται ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, ένας ταλαντούχος ζακυνθινός μουσικός με συνθέσεις και παρουσίες που έχουν δημιουργήσει αίσθηση. Σε δυο εκ των τεσσάρων μερών της συναυλίας θα παρουσιαστούν κινηματογραφικές δουλειές και των δυο, καθώς και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός πάνω σε μουσικά θέματα του κλασικού κινηματογράφου.

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο του, («Τα γαλάζια σου γράμματα», «Να ΄χα τα χρόνια σου», «Αν μ΄ αγαπάς φίλα σταυρό», «Μια παρένθεση και μόνο», «Ξενύχτησα στη πόρτα σου», «Άγγιγμα Ψυχής», «Μια παρέα είμαστε», «Αφιλότιμη», «Πόσα σου πήρε ο ουρανός», «Τι θέλεις να κάνω», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Ζω», «Σ΄ όποιον αρέσουμε», «Γι αυτό σου λέω πάμε», «Όλα μας τα πλούτη», «Εσύ κι εγώ», κι άλλα πάρα πάρα πολλά), καθώς και μουσικά θέματα που έχει συνθέσει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στο χρόνο με συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για ελληνικές ταινίες όπως «Γλυκιά συμμορία», «Βραδινή Περίπολος», «Ένα Γελαστό Απόγευμα», «Knock Out», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και συγκεκριμένα από ταινίες όπως «Dr Zhivago», «Love Story», «Όσα Παίρνει Ο Άνεμος», «Έξοδος», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Οι Ομπρέλες του Χερβούργου», και άλλα.

Μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη βραδιά, που η Ζάκυνθος θα θυμάται για χρόνια.

 

Γενική είσοδος: 7 ευρώ

 

Διοργάνωση της Πολιτιστικής Λέσχης «ΓΕΡΑΝΟΣ»

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6983343201 (Παναγιώτης Κοντοσταυλάκης).

Ώρα

Παρασκευή 21:30

Τοποθεσία

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

οδός Φιλικών, Ζάκυνθος Πόλη