ΑΘΛΟ…ΔΙΑΚΟΠΕΣ…
Άθληση και διακοπές…
Δωρεάν μαθήματα Τένις!
Ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης “ΖΑΟΑ”, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του,
προσφέρει για 1 μήνα δωρεάν μαθήματα και γνωριμία με το Τένις, για παιδιά του Δημοτικού, που δεν έχουν ξανασχοληθεί με το άθλημα.
Το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και την 31η Ιουλίου, τις πρωινές ώρες, τα γήπεδα του ΖΑΟΑ θα είναι στην διάθεση των παιδιών ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, να εξοικειωθούν με τη ρακέτα και τη μπάλα, να γνωρίσουν τα βασικά χτυπήματα και να μάθουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Είναι διαπιστωμένο ότι η ενασχόληση των παιδιών με το τένις στην σχολική ηλικία δημιουργεί και θέτει θεμέλια και δομές για προσωπικότητες με αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, διάθεση για ευγενή άμιλλα, στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της μαθησιακής τους ικανότητας.
Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στα τηλ. 26950 41300 – 6973989368
ΖΑΟΑ Πλαζ ΕΟΤ Αγ. Τριάδα https://www.facebook.com/tenniszante