ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05/06/13

Έναρξη του ZakynthosEvents.com στο διαδίκτυο

 

Τον Μάρτιο του 2012 μέσα από το zanteevents.com ξεκινήσαμε την καθημερινή ενημέρωση του κοινού γύρω από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Ζάκυνθο.

Το στήσιμο της παραπάνω ιστοσελίδας, η αναζήτηση των εκδηλώσεων, η επικοινωνία με τους διοργανωτές και τον υπόλοιπο κόσμο, η προώθηση των εκδηλώσεων και πραγματικά όλες οι ενέργειες που έτρεχαν στο zanteevents από την αρχή του μέχρι τα μέσα Μαΐου 2013 ήταν εξ ολοκλήρου στην δική μας επιμέλεια.

Δε μας άνηκε όμως το domain name ‘zanteevents’, και αυτό πρόσφατα είχε σαν αποτέλεσμα την κάπως άγαρμπη διακοπή μας από όλες τις παραπάνω δραστηριότητες.

 

Συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο και μεράκι αυτό που ξεκινήσαμε, θα σας ενημερώνουμε από εδώ και στο εξής στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα για το σύνολο των εκδηλώσεων του νησιού, στο zakynthosevents.com που φτιάξαμε, για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάναμε ως τώρα. Επιλέξαμε μάλιστα να το στήσουμε ακριβώς όπως είχαμε στήσει και το προηγούμενο που είχαμε όλοι μας συνηθίσει.

                                    

Παρακαλούμε όπως προσθέσατε τη διεύθυνση email contact@zakynthosevents.com στη λίστα επαφών σας, για να μας ενημερώνετε έγκαιρα για οτιδήποτε νέο χρειάζεται να ανέβει στον Οδηγό Εκδηλώσεων ZakynthosEvents.com.

Φυσικά την καταχώρηση των εκδηλώσεων εξακολουθούμε να την κάνουμε χωρίς χρέωση – όπως ξεκινήσαμε.

Στο facebook, η σελίδα μας είναι Zakynthos Events Guide.

Στο twitter, @zakynthosevents.

Κάνοντας LIKE ή FOLLOW αντίστοιχα, θα λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν, με τον τρόπο που είχατε συνηθίσει ως τώρα. Άλλωστε, είναι πραγματικά πρακτικό το να ενημερώνεται κανείς κεντρικά από μια σελίδα για τις εκδηλώσεις του νησιού. Και αν πιστεύετε ότι κάποιες λείπουν, θα χαρούμε ειλικρινά να μας στείλετε σχετικό υλικό και  να τις αναδείξουμε με τη δική σας συμβολή.

 

Λίγα λόγια για το ZakynthosEvents.com θα βρείτε στην ενότητα Σχετικά της ιστοσελίδας μας.

 

Τρόποι επικοινωνίας:         

  • Στείλτε μας email στη διεύθυνση contact@zakynthosevents.com
  • Στείλτε μας μήνυμα στο facebook
  • Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6944600131 (Βούλα Σούφη)

 

Εκ μέρους της ομάδας του ZakynthosEvents.com,
Βούλα Σούφη