Αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα και αγέλαστα στην Ξενοπούλειο Παιδική Βιβλιοθήκη, ένα αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα γλυπτικής, την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ώρα 18:30.
Για παιδιά από 5-10 χρονών, με την Ε. Χαϊκάλη, με προεγγραφή.
Επειδή οι θέσεις στη δράση αυτή είναι περιορισμένες, χρειάζεται η προεγγραφή* σας στο τηλ. της βιβλιοθήκης 26950 45078.
* Η προεγγραφή σημαίνει να τηλεφωνήσετε για την θέση σας στη δράση και αν σε περίπτωση δεν συμμετάσχετε να την ακυρώσετε έγκαιρα για να μπορέσει να έρθει κάποιος άλλος.
Στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα η βιβλιοθήκη θα είναι ανοικτή μόνο το πρωί 10:00-12:00 για δανεισμό
Ο Σύλλογος φίλων της Ξενοπούλειου βιβλιοθήκης & η Ένωση Γονέων συγκεντρώνουν (κατά τους μήνες Μάρτιο & Απρίλη), στα γραφεία της Ένωσης στο Γαϊτάνι (πρωινές ώρες) και στη Ξενοπούλειο βιβλιοθήκη (απογευματινές ώρες), καινούργια ή σχεδόν καινούργια λογοτεχνικά βιβλία για τις σχολικές βιβλιοθήκες για παιδιά 5-15 χρόνων.
Τα βιβλία δεν πρέπει να είναι σημειωμένα, δεν χρειαζόμαστε εγκυκλοπαίδειες, σχολικά, βιβλία δραστηριοτήτων & βιβλία για ενήλικες.